Vandenbulcke bvba

Installateur van centrale verwarming

Familiebedrijf Vandenbulcke uit Deerlijk werd opgericht in 1984 en is gespecialiseerd in centrale verwarming. Vader Jan en zoon Nicolas zorgen samen met een gemotiveerd en dynamisch team voor een vlotte service en kwaliteit.
U kunt bij ons terecht voor de plaatsing, vervanging, herstelling of het onderhoud van verwarmingsketels op gas of mazout, hernieuwbare energie en ventilatie.
U kan bij ons terecht voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, voor particulieren, bedrijven, scholen, zorgcentra,...
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Plaatsen van mazoutketel in bedrijf
  • Beveren-Leie (Waregem)
Vandenbulcke bvba - Plaatsen van mazoutketel in bedrijf  - Beveren-Leie (Waregem)
> Meer
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van warmtepompen waar we trots op zijn

  • Lucht-water warmtepomp en warmwaterboiler in nieuwbouw
  • Waregem
Vandenbulcke bvba - Lucht-water warmtepomp en warmwaterboiler in nieuwbouw  - Waregem
> Meer
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Deerlijk, Harelbeke, Zwevegem, Vichte, Anzegem, Waregem, Wortegem-Petegem, Zulte, Kruishoutem, Deinze, Meulebeke, Wakken, Dentergem, Oostrozebeke, Wielsbeke, Kortrijk, Bissegem, Heule, Bellegem, Marke, Rollegem, Aalbeke, Wevelgem, Menen, Ingelmunster, Lendelede, Kuurne, Avelgem, Otegem, Heestert, Moen en Spiere-Helkijn.